PFERD hiomatarvikkeet

Laatu liittyy suoraan hyötyyn ja asiakastyytyväisyyteen. Siksi PFERD tutkii ja kehittää innovatiivisia korkean suorituskyvyn tuotteita.
Oma kone- ja laitossuunnittelumme, sekä jatkuva laatu- ja turvallisuusstandardien tarkastelu ja kehittäminen omissa laboratorioissamme takaavat PFERD-laadun. Hiomatyökalujen eV:n (oSa) perustajajäsenenä PFERD tarjoaa myös suurimman mahdollisen turvallisuuden käyttäjälle jatkuvalla tuotannon seurannalla kaikilla PFERD:n tuotantolaitoksilla ympäri maailmaa. PFERD:n laadunhallinta on sertifioitu ISO 9001:2015-standardin mukaisesti.

Lataa tästä PFERD kuvasto.

Lataa tästä CC-GRIND-ROBUST esite.

Aikon Tools toiminta perustuu nopeaan ja luotettavaan palveluun ammattityökalujen jälleenmyyjänä.

Toimitukset hoidamme ns. ”Drop Shipping” tyylisesti, koska me emme ylläpidä lainkaan perinteisiä ”kivijalka” toimitiloja. Tämä mahdollistaa meidän tarjota ammattilaisten arvostamia ammattityökaluja erittäin joustavasti ja kilpailukykyisin hinnoin. Pyrimme aina löytämään laadukkaat ratkaisut käsillä oleviin haasteisiinne.

Mikäli saimme kiinnostuksenne heräämään joitain tuotteita kohtaan, niin ole ystävällinen ja lähetä työkalujen tuotekoodit sähköpostilla viestikentän kautta. Vastaanotettumme tarjouspyyntönne, vastaamme mahdollisimman pian takaisin asianmukaisella tarjouksella.

Toimituskustannukset tarkastellaan tilauskohtaisesti.

OTA YHTEYTTÄ

Tarjouspyynnöt ja tilaukset:

Kiitos yhteydenotosta. Viestin lähetys onnistui ja otamme sinuun yhteyttä hetken kuluttua
Oho! Nyt ei viestin lähetys onnistunut. Tarkasta kaikki lomakkeen pakolliset kentät.